Visar alla 4 resultat

 • Kabelkit

  Cable Kit Basic Plus

  Värmekabeln är 3 mm. Golvvärmen kan därför installeras i endast 5 mm bygghöjd. Den manuella HC30-15 termostaten är enkel och enkel att använda.

 • Kabelkit

  Cable Kit Deluxe

  Värmekabeln är 3 mm. Golvvärmen kan därför installeras med endast 5 mm bygghöjd. ”2-i-1” -HC10-termostaten manövreras manuellt och har en programmerbar droppfunktion för nattemperatur. Nattens temperaturfunktion garanterar minimal energiförbrukning. Termostaten passar in i ELJO- och ELKO-systemen.

 • Värmekabel

  Heat-Cab 30

  Golvvärme som utförs med 3 mm värmekabel tar bara 5 mm i höjd. Värmekabel 3 mm används som en lågbyggd installation på alla typer av befintliga och stabila golv. Produktsortiment på 130 W till 2130 W, i 17 storlekar. Skärmad 2-tråds värmekabel.

 • Värmekabel Utomhus

  Heat-Strong 70

  Robust kabel för inomhus- och utomhusbruk. Inomhus används kabeln för gjutning i betong. Utomhus används kabeln exempelvis i takrännor, på takytor och liknande. Korrekt installerade utomhusvärmekablar kan förhindra smältvattenskador på byggnader. Produktsotriment på 210 W till 4464 W, med produkter i 14 storlekar. Skärmad 2-ledare värmekabel.