Visar alla 3 resultat

 • Rostskyddande primer

  CIP

  Owatrol CIP tränger djupt in i rostiga ytor. För både inom- och utomhusbruk. Driver ut både syre och fukt. Ger en utmärkt vidhäftning på rent, blankt stål. Hög kemikaliebeständighet och bra resistens mot väder och vind. Tål 175°C. Finns i storlekarna 0,5 liter och 20 liter.

 • 3 funktioner

  Owatrol Oil

  1 produkt, 3 funktioner. Rostskyddsmedel för metaller: Penetrerar snabbt in i de allra minsta och djupaste porer, tränger undan fukt och formar ett vattentätt skikt som skyddar mot rost. Kan även läggas direkt på rost. Färgtillsats för oljebaserade färger och fernissor: Förbättrar vidhäftning och utflytning, minskar risken av penselränder och förbättrar täckförmågan. Primer för förbättrad vidhäftning, för alla material.

  Finns i storlekarna 0,5 liter, 1 liter och 20 liter.

 • Rostskydd

  RA85 Aluminiumfärg

  RA85 är en rostskyddsfärg som är pigmenterad med aluminium. Rostskyddande, elastisk och blank aluminiumfärg. Tål upp till 175°C. Tränger djupt in i järn, stål, aluminium och trä. Ger en vattentät, elastisk och jämn yta med mycket bra vidhäftningsförmåga. Väderbeständig. Finns i storlekarna 0,75 liter och 2,5 liter.