Visar alla 3 resultat

 • Färgborttagare

  Dilunett

  Lösningsmedelsfri färgborttagare. Dilunett tar bort upp till 8 skikt av färg, fernissa, olja och nedsmutsningar i en behandling. Förblir aktiv under lång tid tack vare att den inte avdunstar. Idealisk för stora ytor och områden som är svåra att komma åt. Inga giftiga ångor. Kan dock inte användas till två-komponentfärger eller på aluminium. Finns i storleken 1 liter.

 • Trärengöring

  Net-Trol

  Net-Trol rengör och återställer träets kulör. Avlägsnar missfärgningar orsakade av väder, mögel, rost, föroreningar m.m. Föryngrar blekt plast. Tar bort missfärgningar och mögelfläckar på sten och betong. Biologiskt nedbrytbart, innehåller ej lösningsmedel. Neutraliserar ytan efter behandling med Treprep och Dilunett. Finns i storlekarna 1 liter och 2,5 liter.

 • Träförnyare

  Treprep

  Treprep ger en effektiv borttagning av gammal olja, fläckar och beläggningar på alla typer av träslag. Rengör på djupet och ger tillbaka det ursprungliga utseendet. Tropiska träslag blir mörkare vid användning av Treprep, men kommer att få tillbaka sin naturliga färg genom efterbehandling med Net-Trol trärengöring. Finns i storleken 2,5 liter.