Visar alla 4 resultat

 • Broväv

 • Frostskydd för rör

  Frostskydd, speciellt till vatten- och avloppsrör på byggarbetsplatser. Produktens uppbyggnad är en självreglerande värmekabel med jordavskärmning av aluminiumfolie- effekt 17W/m vid 5°C- som är monterad i ett isolerat svep, som försluts med kardborreband. Denna konstruktion ger en tidseffektiv montering och demontering på byggarbetsplatsen och kan användas om och om igen. Ett svep klarar rördimensioner upp till 55 mm Ø, vid större dimensioner kan fler svep användas. Installationen ska ske vid lägst -30°C. Används bl.a. till mobila restaurangvagnar, manskapsbodar, arbetsbodar och toalettvagnar. Produktsortimentet sträcker sig från 3 m/51W – 27 m/459W, fördelat på 9 storlekar. Frostskyddet kan även beställas med 3-polig CEE kontakt 16 A – 230 V.

 • Tjältiningsmatta Light

  Tjältiningsmatta Light är något enklare i utförande jämfört med vår modell Premium, detta för att möta behovet där det förväntas användas ett högre antal mattor och där priset är en avgörande faktor. Modell Light består av ett yttre lager flamskyddad PVC som är helsvetsad. Insidan består av 20 mm isolering samt en robust 7 mm värmekabel fäst på glasfibernät. Har samma användningsområden som modell Premium, skillnaderna modell Light har är att den inte innehåller aluminiumfolie, suspensionsremmar eller öljetter. Klarar av en upptining på 20-50 cm/24 h. Finns i storlekarna, 1×3 m/850 W och 0,8×6 m/1400 W.

 • Snö- och issmältning

  Tjältiningsmatta Premium

  Tjältiningsmatta modell Premium är tillverkad i en slitstark och flamskyddad PVC som är svetsad runt om. Insidan av mattan är klädd med 20 mm isolering.Värmekällan är en robust 7 mm värmekabel lagd på nät, förstärkt med en aluminiumfolie för att sprida värmen jämt över underlaget. Värmemattan har integrerade suspensionsremmar för att förenkla hantering vid transport och förvaring. Den är dessutom utrustad med 8 öljetter för lodrät upphängning. Levereras med 2,5 m anslutningssladd i neopren samt valfri kontakt (CEE, DK eller Schuko). Mattan har många användningsområden, t ex. vid markarbeten, snö- och issmältning framför entréer, gravgrävning, ledningsgator, dikesgrävning etc. Den är även lämplig för upptining av gjutformar, mursand, ensilagebalar, kabeltrummor, maskiner mm. Klarar av en upptining på 20-50 cm/24 h. Finns i storlekarna, 1×3 m/850 W och 0,8×6 m/1400 W.