Visar alla 7 resultat

 • Silkesmatt finish

  Deks Olje D1

  D1 är en olja för alla typer av trä. Ger en silkesmatt yta, stabiliserar och skyddar på djupet. D1 tränger upp till 7 gånger längre in i träet än vatten. För användning inom- och utomhus, över och under vattenlinjen på båtar. Enkelt underhåll, varken slipning eller skrapning behövs. Finns i storlekarna 1 liter, 2,5 liter och 20 liter.

 • Högblank finish

  Deks Olje D2

  D2 är en slitstark olja som stryks ovanpå D1 för att ge en hög glans. Ger en hård och tålig yta som är enkel att underhålla. Till skillnad mot fernissor så blåsar sig, eller flagar inte OLJA D2. För användning både inom- och utomhus. För alla områden ovanför vattenlinjen på båtar. Finns i storlekarna 1 liter och 2,5 liter.

 • Vattenbaserad

  Oleofloor Classic

  Oleofloor är en vattenbaserad, matt, färglös olja. Är berikad med vegetabilisk olja, vilket gör den miljövänlig. Ger en matt naturlig lyster som ej gulnar och är mycket slitstark. Mycket god resistens mot vatten och kemikalier. För alla typer av träslag inomhus. Finns i storleken 1 liter.

 • 3 funktioner

  Owatrol Oil

  1 produkt, 3 funktioner. Rostskyddsmedel för metaller: Penetrerar snabbt in i de allra minsta och djupaste porer, tränger undan fukt och formar ett vattentätt skikt som skyddar mot rost. Kan även läggas direkt på rost. Färgtillsats för oljebaserade färger och fernissor: Förbättrar vidhäftning och utflytning, minskar risken av penselränder och förbättrar täckförmågan. Primer för förbättrad vidhäftning, för alla material.

  Finns i storlekarna 0,5 liter, 1 liter och 20 liter.

 • För mjuka träslag

  Seasonite

  Stabiliserar och skyddar träet under de första tolv månaderna. Genomtränger träet och skyddar det från överflödig fukt. Tillåter porerna att öppnas naturligt. Motverkar eventuell klyvning, sprickor, vridning och koppning från skadliga effekter av sol och regn. Färglös behandling. Lätt att använda. Minimerar grån- och vittringsprocessen – förbereder träet för ommålning. Finns i storlek 2,5 liter.

 • Teakolja

  Teak Olje

  Penetrerande olja, för en silkesmatt yta. Ger nytt liv till teak/hardwood och andra exotiska träslag. Ger en gyllene lyster och en silkesmatt yta. Tränger djupt in i träet och ger ett långvarigt skydd som inte kommer att flaga. För användning inom- och utomhus. För alla områden ovanför vattenlinjen på båtar. Finns i storlekarna 0,5 liter och 1 liter.

 • Terassolja färglös

  Textrol

  Textrol träolja är en penetrerande olja med UV-skydd för mjuka/tryckimpregnerade, exotiska och hårda träslag. Speciellt lämplig för lärk, ceder och ek. Skyddar och isolerar på djupet och ger en silkesmatt finish. Oljan förbättrar den naturliga färgen och dess lyster. Finns i färgerna: transparent, gyllene ek och rustik ek. Finns i storlekarna 1 liter och 2,5 liter.